На хабарі «погорів» декан хмельницького вузу

2
-1
На хабарі «погорів» декан хмельницького вузу
Прокуратура Хмельниччини разом із поліцією області затримала декана одного з факультетів національного університету за отримання хабара.

Як інформує прес-служба прокуратури, викладач отримував неправомірну вигоду за вплив на прийняття рішення приймальної комісії вишу.

«За зарахування до числа студентів декан Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка вимагав хабар у сумі 200 доларів», - йдеться у повідомленні.

Під час одержання грошей зловмисника викрили та затримали, а неправомірно одержані кошти вилучили

За вказаним фактом слідчі управління Головного управління Національної поліції в області ведуть досудове розслідування, наразі проводять першочергові слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів.

Також вирішують питання щодо повідомлення про підозру та обрання затриманій особі запобіжного заходу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Синок учись у Коцана працювати
Відповісти
Хаха, незграба! Запишись на курси до луцьких деканів, вони навчаться як гркбти бабло і нк бути викритими. І в луцьку хабарі не по 200 баксів, 200 баксіі то хіба за те, щоб з тобою в універі привіталися. На все інше більші розцінки
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні