У Любомлі на одній з вулиць для освітлення встановили сонячну батарею

0
-7
У Любомлі на одній з вулиць для освітлення встановили сонячну батарею
"І буде світло!" У Любомлі вулиця Шевченка буде освітлюватись за допомогою сонячних батарей, які перетворюють сонячне випромінювання в електроенергію.

У п'ятницю, 7 липня, в Любомлі відбулась презентація проекту "Сонячна енергія на благо громади",який був реалізований за участі фонду Ігоря Палиці "Тільки разом" та громади Любомля, - пише Любомльська райрада на своїй сторінці у Фейсбуці.

Завдяки проекту відтепер вулиця Шевченка буде освітлюватись за допомогою сонячних батарей, які перетворюють сонячне випромінювання в електроенергію.

Наразі використання сонячних батарей є рідкістю в Україні, але тим не менше вони є найбільш перспективним відновлювальним джерелом енергії та з кожним роком все швидше починають проникати на український ринок.

Однією з причин цього є те, що цей метод одержання електроенергії є екологічним та енергозберігаючим.

Відкрила презентацію проекту предстваник фонду "Тільки разом" у Любомльському районі Соломянюк Л.М. Також до слова були запрошені заступник голови районної ради Сачук Г.В., керуючий справами районної ради Хом"як О.А, голова міської ради Ющук Р.В, депутати міської ради та гості презентації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні