Британське подружжя, яке прожило разом 65 років, померло майже в один день

0
2
Британське подружжя, яке прожило разом 65 років, померло майже в один день
Англійці Хільда ​​і Рой Мосс одружилися в 1952 році і прожили разом довге і щасливе життя.

Коли Хільда ​​дізналася, що Рой знаходиться при смерті, вона відмовилася від води і померла на добу раніше коханого чоловіка.

Їхня донька Лінн говорить, що батьки просто не змогли б жити одне без одного, передає Експрес із посиланням на Depo.ua.

Хільда ​​і Рой познайомилися в 1951 році, коли працювали кондукторами в лондонських автобусах. Через рік пара одружилася, а протягом десяти років привела на світ трьох дітей.

На жаль, в останні роки життя здоров'я Хільди різко погіршилося - у неї почалася стареча деменція. Рой щосили намагався допомагати дружині, а й його організм став здавати.

Останній рік життя подружжя провело в будинку для літніх людей.

Незважаючи на деменцію, Хільда ​​розуміла, що її чоловік поступово згасає. І коли стан Роя став критичним, жінка відмовилася від їжі і води. В результаті 85-річна Хільда ​​померла 18 червня, в 89-річний Рой - на наступний день, не переживши дружину і на добу.

"Ми відчували, що, як тільки тато піде, мама не виживе. Але вона відчувала, що повинна піти до нього. Я думаю, вона розуміла, що відбувається", - каже донька.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні