--> «Ніч у Луцькому замку»: з оперним співом і без хедлайнера | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Ніч у Луцькому замку»: з оперним співом і без хедлайнера

0
9
«Ніч у Луцькому замку»: з оперним співом і без хедлайнера
Цього року на фестивалі «Ніч у Луцькому замку», який відбудеться 1 липня, виступлять кілька європейських театральних колективів.

Про це стало відомо 22 червня під час прес-конференції організаторів.

Директор департаменту культури Луцької міської ради Тетяна Гнатів розповіла, що цього року «Ніч у Луцькому замку» матиме дві програми – денну та нічну. Денна триватиме з 14:00 до 21:00 на Замковій площі. Там будуть середньовічні розваги для всієї родини, а вже з 21:00 розпочнеться нічне дійство безпосередньо у замку.

Зі слів чиновниці, цьогоріч основний акцент фестивалю буде на оперній музиці – в класичній та сучасних інтерпретаціях. Так, у замку виступлять солісти віденського, варшавського, римського та празького оперних театрів в супроводі національного симфонічного оркестру.

На фестивалі також можна буде побачити італійський колектив Molecole Show. Балерина цього колективу танцюватиме на повітряній кулі.

Французький театр Remue Menage представить ілюмінації та приборкувачів ведмедів.

Також виступить львівський театр «Воскресіння», балет «Київ модерн балет» під керівництвом хореографа Раду Поклітару, композитор, піаніст Євген Хмара, музичний колектив La Festa electric opera.

Тетяна Гнатів зауважила, що цьогоріч фестиваль не матиме одного хедлайнера, мовляв гостям дадуть можливість самостійно визначити, хто з зірок їм більше припаде до душі.

В.о. міського голови Ігор Поліщук зауважив, що формат «Ночі у Луцькому замку - 2017» відрізнятиметься. Подія, з його слів, повинна стати брендом міста.

«Насамперед це буде культурна подія, на якій можна буде не просто потанцювати, поїсти і розійтись додому», - зазначив посадовець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні