--> Єдиний володар трьох «Оскарів» за кращу чоловічу роль вирішив більше не зніматися в кіно | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Єдиний володар трьох «Оскарів» за кращу чоловічу роль вирішив більше не зніматися в кіно

0
-8
Єдиний володар трьох «Оскарів» за кращу чоловічу роль вирішив більше не зніматися в кіно
Триразовий лауреат премії "Оскар" за кращу чоловічу роль британський актор Деніел Дей-Льюїс оголосив про те, що більше не буде зніматися в кіно, повідомляє Російська служба Бі-бі-сі.

У заяві, оприлюдненій агентом 60-річного Дей-Льюїса, говориться, що він "більше не буде працювати актором".

У заяві також сказано, що це особисте рішення самого Деніела Дей-Льюїса, і що він "безмежно вдячний всім своїм колегам і глядачам".

Він зіграв свою першу роль в кіно ще підлітком, у фільмі "Неділя, кривава неділя" в 1971 році.

На рахунку актора не так багато фільмів, він завжди ретельно підходив до вибору кінопроектів і зазвичай знімався лише раз в три-п'ять років.

Тричі за свої ролі він отримував премії "Оскар" - за фільми "Моя ліва нога" (1989), "Нафта" (2007) і "Лінкольн" (2012).

Серед інших його відомих робіт - "Останній з могікан" (1992), "Боксер" (1997) і фільм Мартіна Скорсезе "Банди Нью-Йорка" (2002).

У цьому році вийде останній фільм з його участю - "Примарна нитка" Пола Томаса Андерсона, в якому зображений світ моди в Лондоні 1950-х років.

У 2013 році Деніел Дей-Льюїс був визнаний журналом Time одним з 100 найбільш впливових людей у світі.

"Я вже кілька раз в житті говорив собі і всім оточуючим, що більше ніколи не буду зніматися в кіно. Однак кожен раз повертаюся, граю, і знову мені дають всі ці дурні статуетки та призи за кращу чоловічу роль. Але я ніколи не повертався з думкою про те, що повинен зіграти, щоб отримати "Оскар". Це не про мене", - говорив Дей-Льюїс в одному інтерв'ю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні