--> У Луцьку популяризуватимуть великий теніс | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку популяризуватимуть великий теніс

0
2
У Луцьку популяризуватимуть великий теніс
Депутати пропонують у нещодавно створеній луцькій ДЮСШ № 3 запровадити тренування з тенісу. Окрім цього, цей вид спорту хочуть популяризувати у Луцьку, буцімто для цього є всі умови: корти та професійні спортсмени.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму 21 червня, - повідомляють Волинські Новини.

Заступник керівника управління фізичної культури та спорту Андрій Мороз розповів, що Дитячо-юнацька спортивна школа № 3 перебуває на стадії становлення, однак поки обходиться без директора. Окрім того, працівники ФСТ «Спартак» ще досі відмовляються переходити на роботу до ДЮСШ № 3.

У відповідь на це депутат Андрій Авраменко відзначив, що «потрібно створити відділення з тих людей, які дійсно хочуть працювати».

Під час засідання комісії йшлося також про те, що у ДЮСШ № 3, окрім легкої та важкої атлетики, фехтування, гімнастики, повинна робити ставку на теніс.

«Цей вид спорту є в Луцьку, адже маємо корти, осіб, які займаються тенісом, професійних спортсменів, які представляють нашу країну за межами держави, але цей вид спорту зовсім не представлений у спортивних організаціях Луцька. Ми маємо фахівців, які готові працювати для розвитку цього спорту», – підкреслив Андрій Мороз.
Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні