На Тернопільщині пенсіонерку «обчистили» на півмільйона гривень

0
1
На Тернопільщині пенсіонерку «обчистили» на півмільйона гривень
На Тернопільщині судитимуть трьох розбійників, які, погрожуючи тортурами, пограбували пенсіонерку майже на півмільйона гривень.

Як повідомили IA ZIK у відділі комунікації обласного управління поліції, зловмисникам загрожує до 15 років позбавлення волі. 

Злочин стався у лютому цього року. Троє невідомих у масках серед ночі увірвалися до будинку жительки Хоросткова. Застосовуючи насильство, вони забрали 13 тис. євро, 1,5 тис. доларів США, 3,9 тис. грн, алкогольні напої, мобільні телефони та інші цінності.

Чоловіки зв’язали руки та ноги жертви, накрили обличчя тканиною та стали вимагати кошти. Перелякана пенсіонерка від сильного хвилювання кілька разів втрачала свідомість.



Через погрози обпікати тіло розжареною праскою жінка вказала на сховок з грошима. Нападники, вдоволені знахідкою чималої суми, на прохання потерпілої розв’язали їй руки. Згодом жінці вдалося втекти через вікно, поки бандити шукали коштовності в інших кімнатах. 

Поліцейські вийшли на слід злочинців уже за кілька днів. З’ясувалося, що координатором банди був 44-річний тернополянин, який вказав адресу потерпілої своїм спільникам.

Двоє інших учасників нападу, львів’янин та житель Черкас, вийшли на волю за законом Савченко. 43-річний житель Львова – в минулому член відомої банди Сушка, а 46-річний черкащанин – раніше судимий за бандитизм.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні