За крадіжку велосипеда, лучанину «світить» до 5 років тюрми

0
2
За крадіжку велосипеда, лучанину «світить» до 5 років тюрми
Учора посеред дня із будинку на проспекті Волі в Луцьку злодій викрав велосипед, ним виявився вже судимий 31-річний мешканець міста.

Поліцейські оперативно встановили особу крадія. Правопорушнику загрожує до п’яти років позбавлення волі, - повідомляє ГУНП Волині.

До поліції звернувся 26-річний житель обласного центру із заявою про те, що 19 червня, по 15 годині із будинку на проспекті Волі невідома особа викрала велосипед.

Сума завданих матеріальних збитків становить 3 тисячі гривень.

Працівники поліції оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився 31-річний мешканець Луцька, якого раніше вже притягували до відповідальності за майнові злочини.

Правоохоронці вилучили у зловмисника, викрадений велосипед і передадуть його законному власнику.

За фактом крадіжки слідчі відкрили кримінальне провадження, санкція статті передбачає, зокрема, обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні