На Рівненщині упав планер - двоє людей загинуло. ПОДРОБИЦІ

0
-2
На Рівненщині упав планер - двоє людей загинуло. ПОДРОБИЦІ
На Рівненщині впав безмоторний планер, в результаті чого загинуло двоє - інструктор та учениця. Це сталося неподалік аеродрому "Воронів", - повідомляє ЧаРівне із посиланням на ТСН.

Багаторазовий чемпіон України з планерного спорту, досвідений пілот Микола Ковальчук робив ознайомлювальний політ. Його колеги помітили, що літальний апарат упав у кукурудзяне поле. Відразу покликали "швидку" та інші служби.

Після падіння дівчина була ще жива, але медики не змогли її врятувати. Пілот загинув одразу.

Що стало причиною - мають з`ясувати експертизи. За попередньою інформацією, інструктору стало зле, хоча перед вильотом його та ученицю оглядала медик.

- Побачив, що він сховався за дерева. Покликали лікаря. Потім викликали МНС, "швидку". Намагалися зробити все, що могли, - розповідає член Рівненського авіаційного спортивного клубу Роман Талащук.

- Наразі ніяких версій ми не висуваємо, тому що єдине, що може вказати на причину, - це проведення як судово-медичної, так і технічної експертизи самого планера, - зазначає начальник Гощанського відділу поліції Анатолій Цідилко.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом падіння планера на Рівненщині 10 червня, внаслідок якого загинуло двоє осіб.

Провадження відкрито за ч. 3 ст. 276 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного, що спричинили загибель людей).

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 7 до 12 років.

Тіла загиблих доставили для проведення судово-медичної експертизи, яка визначить остаточну причину смерті.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні