Технологія майбутнього: лучани вже можуть розраховуватись з допомогою QR-коду*

0
6
Технологія майбутнього: лучани вже можуть розраховуватись з допомогою QR-коду*
ПриватБанк запроваджує сучасні технології, які дозволяють за лічені секунди без зайвих клопотів розраховуватись за покупки чи перераховувати гроші на благодійність.

Про це йшлося під час прес-конференції керівництва Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку 7 червня.

Зі слів керівника напрямку платежів і переказів регіонального управління ПриватБанку Олександра Нерука, розрахунок з допомогою QR-кодів у Луцьку – вже реальність.

Зокрема, у Луцьку два ОСББ, дві автошколи, обласне дитяче медичне територіальне об’єднання вже випробували технологію безготівкового розрахунку з допомогою QR-кодів. На черзі – Луцький зоопарк.

Представник банку каже, що такі розрахунки надзвичайно прості – організації потрібно лише замовити у ПриватБанку плакат з зображеним QR-кодом і розмістити його у помітному місці. Натомість людям, які захочуть перерахувати гроші на рахунок цієї організації, потрібно лише зайти у мобільний додаток «Приват24», з допомогою смартфона зчитати код, ввести бажану суму і відправити її. На все-про-все витрачається кілька секунд.
Олександр Нерук та Юрій Войтенко показують, як просто зробити платіж через QR-код
Олександр Нерук та Юрій Войтенко показують, як просто зробити платіж через QR-код

Олександр Нерук наголошує, що такі розрахунки дуже зручні, адже відправнику не потрібно вводити номер рахунку та ім’я отримувача, а відтак – помилки неможливі.

Цікаво, що друк плакатів для підприємств безкоштовний.

«Платежі з допомогою QR-кодів – це технології, що змінюють Україну», - наголошує директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко.

ПриватБанк також розробив систему розрахунку з допомогою QR-коду у громадському транспорті. Невдовзі про цю ідею планують розповісти керівництву Луцька.

Ліцензія НБУ № 22 від 05.10.2011 р.
Оплата проїзду з допомогою QR-коду - реальність для багатьох міст України
Оплата проїзду з допомогою QR-коду - реальність для багатьох міст України
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні