Українці активно тестують нову соціальну мережу

3
-4
Українці активно тестують нову соціальну мережу
Соціальна мережа Ukrainians почне працювати через 4 місяці, але українці вже можуть заводити там свої акаунти. Над створенням проекту працюють канадські програмісти.

Про це на офіційній сторінці Ukrainians у Facebook розповіла одна із засновниць проекту Олександра Струмчинська, - пише Газета.УА.

Вона пояснила, як саме реєструватися і коли соцмережа запрацює на повну силу.

Завести акаунт можна двома шляхами: перенісши дані з соцмережі Facebook або зареєструватися за допомогою електронної скриньки.

Поки що для користувачів недоступні всі функції новоствореної соцмережі. Проте творці Ukrainians обіцяють, що вже найближчим часом відкриють для користувачів розділи "Друзі" та "Новини".

"Очікуйте наступний функціонал "Друзі" та "Новини" після досягнення 100 тис. зареєстрованих користувачів. Успіх "Ukrainians" напряму залежить від активності. Не очікуйте чуда в перший же день від нас - допоможіть його зробити разом. Заходьте, реєструйтеся, запрошуйте друзів", - написала Струмчинська.

Програмісти з канадської компанії StartupSoft на чолі з українкою Олександрою Струмчинською безкоштовно створили для українців нову соціальну мережу Ukrainians. Мережа задумувалася як альтернатива забороненого "Вконтакте". Вона буде доступною одразу на трьох платформах: web, iOS і Android. З'явиться Ukrainians орієнтовно через 4 місяці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Північно-корейське фуфло...
Відповісти
Нема там шо тестувати, бо нічого нема))
Як активно тестують Українці? цікава новина
Відповісти
При всіх за і проті, а у таку "мережу" нормального не затягнеш!!! Не таким способом створюються такі мережі і не такою "рекламою" людей заманюють. Цікаво знати, а на які гроші все це, не вже держава з наших податків платить? Дуже важко зараз в цьому сегменті створити щось нове, ніша вже давно зайнята, а тут хочуть штучно людей заманити? Марна трата часу і грошей !!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні