У Шацьку для онкохворої дитини зібрали 13 тисяч гривень

1
-7
 У Шацьку для онкохворої дитини зібрали 13 тисяч гривень
У благій меті - зібрати кошти на лікування 7-річної Вікторії Гридяєвої із Шацька - об'єднали свої зусилля і таланти Церква адвентистів сьомого дня, євангельські християни-баптисти та християни віри євангельської.

Захід, який пройшов 28 травня в районному центрі, ініціювали й провели представники трьох протестанських церков Шацького і Любомльського районів - в рамках програми відзначення в Україні 500-річчя Реформації, - повідомляє Район.Шацьк.

У шачанки Гридяєвої Вікторії Андріївни, 2010 року народження, діагностували лімфому Ходжкіна (рак лімфатичної системи), варіант нодулярного склерозу. Дитиною, що позбавлена батьківського піклування, опікується бабуся.

Благодійний концерт, який відбувався на сцені селищного скверу, розпочали з молитви. Впродовж дійства для присутніх співали пісні окремі виконавці і колективи, грав духовий оркестр, виступали Леонід Саповець, представник адвентистів сьомого дня, В'ячеслав Малінов, представник євангельських християн-баптистів, Анатолій Бродоса, представник християн віри євангельської.

Всі, хто бажав, міг придбати солодку вату, яку продавали у сквері – виручені кошти також пішли на благодійність.

Протягом концерту на лікування Віки зібрали 13 тисяч гривень.

У понеділок, 29 травня, кошти були перераховані на картку бабусі хворої дитини.
Д
ля тих, хто виявить бажання підтримати хвору дівчинку, подаємо номер картки опікуна:
5168 7572 8643 4677 (Гридяєва Ольга Іванівна, бабуся).

Тел. 098-01-91-693

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Антикорупційні активісти оприлюднили дані про елітне майно і статки Харківського митрополита УПЦ

Митрополит Харківський і Богодухівський Онуфрій (Олег Легкий), керуючий Харківською єпархією УПЦ (МП), володіє елітними будинками по 500 квадратних метрів, віп-квартирами й земельними ділянками у найдорожчих місцях Харкова і області, а також є співзасновником фірми «Укрзембудтур», повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на на програму "Гроші" ТСН і антикорупційний портал.
Зокрема, у житловому комплексі «Садова гірка», де мешкають найбагатші люди Харкова, на митрополита зареєстровані дві квартири і два паркомісця. Місцеві активісти кажуть, що місцем його проживання є харківський «мікрорайон мільйонерів»: там митрополиту належать три будинки і дві земельні ділянки. За оцінками експертів, ділянка там може коштувати 250-550 тисяч доларів.

За реєстром, митрополиту належать чотири ділянки — це більш ніж півгектара землі у затишному лісі на узбережжі водосховища, маєток із басейном. Котеджі архієрея розташовані вглибині лісу, але проїзд до них перекритий, тож простим людям ця ділянка лісу тепер недоступна. Згідно з публічною кадастровою картою, ці ділянки йому не належать, а значить, фактично вважаються захопленими.

Загальні цифри свідчать про те, що майно обійшлося владиці Онуфрію від 4,5 до 7,5 мільйона доларів. Разом із рідним братом Яромиром Легким, секретарем тієї ж Харківської єпархії, митрополит заснував фірму «Укрзембудтур», яка виявилася «пустишкою» — жодних ознак діяльності за вказаною адресою немає. У митрополита бізнесу немає, проте автівки у митрополита бізнес-класу є. У власності митрополита і його брата — люксові іномарки. На митрополита Онуфрія, тобто Олега Легкого, зареєстрований Mercedes-Benz S-класу — улюблене авто усіх можновладців, ціни на яке починаються від 45 тисяч доларів.

Його брат Яромир теж користується машиною представницького класу — Mercedes GL 550. Ціна — приблизно 40 тисяч доларів. Саме на цій автівці Яромира Легкого затримували у стані алкогольного сп’яніння. Цю інформацію журналісти ТСН знайшли у реєстрі судових рішень.
Священники на цьому світі поділяться з дітками хворими своїми багатствами? - НІ !!! Я пожертву даю особисто в руки тому, кому підказує серце і розум, без посередників - священників. А ви як ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні