У Нововолинську встановили пам’ятну дошку воїну АТО

0
-3
У Нововолинську встановили пам’ятну дошку воїну АТО
Пам’ятний знак загиблому Олександру Смирнову встановили на фасаді Нововолинської школи де він навчався.

У дворі навчального закладу 22 травня зібралися вчителі, школярі, представники влади, родини загиблих в зоні АТО бійців і небайдужі нововолинці. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять усіх Героїв – учасників антитерористичної операції, котрі загинули, захищаючи територіальну цілісність та незалежність нашої держави від російського агрессор, - про це повідомляє БУГ.

На відкритті дошки виступили директор школи Таїсія Сачук, класний керівник Олена Чимерис, керуюча справами міськвиконкому Вікторія Магдисюк, волонтер Валерій Курстак.

Отець Віталій Голян, настоятель храму Воздвиження Чесного Хреста, освятив меморіальну дошку, до якої присутні піднесли квіти.

Олександр Смирнов пройшов Іловайський котел, де потрапив у полон. Своє життя за незалежність держави він віддав 14 жовтня 2016 року, у День захисника України. Бійцю виповнилося 24 роки, він проходив контрактну службу в 14 бригаді.

Теги: память, ато
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні