Лікувати зуби стане дорожче

1
-5
Лікувати зуби стане дорожче
Кабмін запроваджує додаткову сертифікацію якості медичного обладнання, виробленого у Європі.

Відтепер весь європейський імпорт за однаковою процедурою перевірятимуть двічі – в Євросоюзі та у нас, - пише Газета.УА із посиланням на Погляд.

А оскільки стоматологічна галузь в Україні імпортозалежна, то це нововведення суттєво ускладнить процес закупки та призведе до подорожчання обладнання, нарікають фахівці.

"Наявність аналогічної процедури ускладнює входження на ринок імпортних виробів медичного призначення. Стоматологія – імпортозалежна галузь. В Україні дуже мало, на жаль, власних виробників. Дана процедура є дуже дорогою, вона може перенести свою вартість на кінцевий продукт", – пояснив президент Асоціації імпортерів і виробників стоматологічної продукції Микола Сліпченко.

Як відомо, природний колір зубів людини має коричневий відтінок. Це ознака того, що ротова порожнина здорова. Біла "голівудська" усмішка добре розрекламована, але якщо в організмі правильно відбуваються обмінні процеси, забарвлення зубів має бути темнішим.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все для людей! Живемо "по новому"! Що ще не дорожчало? :)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні