В Україні не будуть піднімати ціну на газ

0
4
В Україні не будуть піднімати ціну на газ
Цього року в Україні не будуть піднімати ціни на газ та опалення.

Подорожчання газу цьогоріч чекати не варто. За словами міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика, економічних підстав для підвищення тарифів на опалення та гарячу воду немає.

Вартість цих послуг залишиться на рівні минулорічних. Щоправда, газ Україна купує в ЄС. І підвищення його ціни в Європі неодмінно призведе до подорожчання газу для вітчизняних споживачів, - повідомляє 12 Канал у своєму сюжеті.

Однак, за прогнозом міністра, відбудеться це не раніше 1 квітня 2018 року.

"З 1 квітня зовсім інша ситуація. Треба буде відслідковувати ринок газу, який буде у Європі. Ми прив'язані ндо німецького хабу", - зазначає Ігор Насалик.

ДИВИТИСЯ 12 КАНАЛ ОНЛАЙН

Подорожчання газу, яке анонсувалося раніше, скасовується ще з однієї причини: 26 вересня Кабмін скасував розрахунок вартості палива за середньою ціною на імпортний продукт. Аби через такі кроки не мати проблем з наступними траншами, голова Міністерства фінансів України Олександр Данилюк іде до штаб-квартири МВФ. Цього тижня у нього запланована зустріч із представниками найбільшого у світі кредитора.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні