На Волині зарізався атошник

1
7
На Волині зарізався атошник
У Нововолинську помер демобілізований учасник АТО Олександр Малюк: за попередньою версією він вчинив самогубство, завдавши собі удар ножем.

Як повідомив начальник нововолинської поліції Андрій Литвин, це сталося у п’ятницю, 5 травня, пише БУГ.

«Чоловіків на квартирі, де трапився інцидент, було троє. Один з них вийшов раніше. Лишився Малюк і власник квартири, який є інвалідом першої групи. Він безпосередньо і став свідком самогубства», - повідомив поліцейський.

Власник квартири викликав швидку, проте на момент приїзду медиків Олександр Малюк був без пульсу. Працівники швидкої допомоги констатували смерть чоловіка.

«Проводиться розслідування, експертиза, допитали свідків», - додав поліцейський.

Демобілізований ніде не працював, з дружиною разом не проживав, дітей у нього не було. За свідченнями рідних, спроби покінчити життя самогубством робив і раніше. Напередодні інциденту чоловік говорив, що спричинить собі тілесні ушкодження.

Чоловік 1969-го року народження повернувся з АТО під час четвертої хвилі демобілізації. В нього не було сім’ї, проживав на квартирі у знайомого на вулиці Стуса в Нововолинську.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Волинь3,14 були там і точно бачили як він сам зарізався? Якщо ні то змініть заголовок і не ганьбіться! Причину встановиться слідство, а не некомпетентні журналюги! Сором!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні