У Луцькому замку – вечір кіно з «Premier City»

0
9
У Луцькому замку – вечір кіно з «Premier City»
За підтримки кінокомплексу «Premier City» відбудеться вечірній кіносеанс у замку Любарта.

Напередодні гастрономічного фестивалю «Lutsk Food Fest», 5 травня, лучанам покажуть тематичні фільми, - повідомляють організатори.

Вже традиційно «Lutsk Food Fest» розпочнеться вечірнім кінопоказом. Генеральний партнер нічного сеансу – кінокомплекс «Premier City».

Спільно з організаторами – «Lutsk Night Cinema» та студією «Імаго» відвідувачам подарують веселе і пізнавальне дозвілля. Кіномани матимуть змогу поласувати попкорном, снеками і напоями.

Гостям покажуть «смачні» фільми – комедії «Повар на колесах» та «Шеф». А перед кіносеансом охочі зможуть взяти участь у тематичній вікторині. Переможці отримають сертифікати на розваги у ТРЦ «ПортCity».

Тож усіх поціновувачів якісних фільмів та цікавого дозвілля кінокомплекс «Premier City» запрошує у Луцький замок 5 травня, о 21.00.
Теги: premier city, кіно
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні