«Шкода обманутих людей»: групу волинських волонтерів підозрюють у шахрайстві

1
4
«Шкода обманутих людей»: групу волинських волонтерів підозрюють у шахрайстві
Волинська волонтерка Інна Голдованська заявила в поліцію про групу осіб, яких підозрює у шахрайстві.

Про це активістка написала у Фейсбуці.

"Мала сьогодні ще одну зустріч з "волонтерами" Волинської (луцької) філії БФ "Дитячі мрії"! Цього разу вже мала достатньо часу аби викликати поліцію і написати заяву про перевірку правоохоронцями законності діяльності даної філії адже підозрюю їх у шахрайстві", - написала вона.

І додала:

"Дочекалась не тільки патрульних, а ще й "кришувальника" чи то "роботодавця" такого собі пана Олександра з яким попередньо я розмовляла тільки по телефону. Так от дана особа грозилась подати на мене до суду за перешкоджання благодійній діяльності. Що ж - чекатиму".

Волонтерка також зазначила:

"Дякую за підтримку колегам-волонтеркам, які були свідками. Ще раз повторюю, філії з зазначеним кодом ЄДРПОУ 41104349 на сайті Мінюсту не знайдено, а отже є всі підозри про незаконну діяльність і шахрайство. Перевіряла неодноразово, навіть вже засумнівалась, що може щось не так ввожу. Та ні, ввела код ЄДРПОУ ГО, яким керувала - є, основного фонду, філією якого вони себе вважають, також є, а от даного нема".

"Шкода обманутих людей! Не будьте байдужими і не давайте наживатись шахраям!", - написала авторка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якби ще хто прибрав "соліста-барда" з вул. Лесі Українки? В камуфляжі, хама, надуту бульку. Безталанного полішука. І "візових" агентів, які шарпають за рукави, пропонуючи до пшеків візу наймитувати на фермі чи полоти полуницю. Яке зухвале приниження нації!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні