Німецького політика засудили за «набитий» на спині концтабір

1
-7
Німецького політика засудили за «набитий» на спині концтабір
Вищий земельний суд у місті Бранденбург-на-Хафелі засудив до тюремного ув'язнення строком на вісім місяців політика з Націонал-демократичної партії Німеччини (НДПН) Марселя Цеха.

Він продемонстрував у громадському басейні нацистське татуювання, - пише Кореспондент.НЕТ.

"Демонстрація татуювання у громадському місці, протягом двох годин є однозначним вираженням думки і є розпалюванням міжнаціональної ворожнечі", – заявила прес-секретар суду.

У листопаді 2015 року член районних зборів депутатів (крейстагу) в окрузі Барні Марсель Цех з'явився в басейні в Оранієнбурзі з нацистським татуюванням на спині – силуетом концтабору Освенцим і написом "Jedem das Seine" ("Кожному своє"), нанесеним на ворота концентраційного табору Бухенвальд. Один із відвідувачів басейну сфотографував татуювання і розмістив фото в соцмережах.



У грудні 2015 року суд першої інстанції в Оранієнбурзі засудив Цеха до шести місяців ув'язнення, що потім було замінено на три роки умовного ув'язнення. У листопаді 2016 року земельний суд у Нойруппіні призначив покарання у вигляді восьми місяців позбавлення волі за розпалювання міжнаціональної ворожнечі. Тепер суд вищої інстанції схвалив це рішення.

Сам Цех у 2016 році заявив про намір видалити татуювання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так звана "боротьба з нацизмом" - це просто якесь психічне збочення з комплексом меншовартості. Ці "борці" з кожним разом стають все більш абсурнішими
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні