У Луцьку проходить кастинг телешоу «Я соромлюсь свого тіла»

1
4
У Луцьку проходить кастинг телешоу «Я соромлюсь свого тіла»
У Луцьку в готелі «Світязь», що на вулиці Набережній, 4, відбувається кастинг для телевізійної програми «Я соромлюсь свого тіла», створеної на основі британського формату «Embarrassing Bodies».

Відбір учасників програми відбуватиметься 1-го і 2-го квітня з 10 до 18 години, пише Волинська правда.

Автори програми стверджують, що вона спрямована на те, щоб змінити життя телеглядачів на краще.

«Тепер звичайні люди можуть не тільки поділитися проблемами, які до цього часу вони намагалися ретельно приховувати, але й отримати кваліфіковану допомогу лікарів, яка допоможе їм почати нове життя. Наші фахівці розкажуть і покажуть, як боротися з хворобами, які прийнято вважати неестетичними і про які в суспільстві воліють не говорити», – йдеться на офіційній сторінці проекту.

У кожному випуску програми «Я соромлюсь свого тіла» будуть показують п’ятьох реальних людей з важкими захворюваннями. Четверо експертів шоу оглядають пацієнтів в київській клініці і направлять їх на лікування в спеціальні лікарні, де їм обіцяють надати кваліфіковану допомогу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а не якас там з готелю
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні