«Батьківщина» йде на місцеві вибори, щоб захищати малі громади*

3
0
«Батьківщина» йде на місцеві вибори, щоб захищати малі громади*
У Києві відбувся п’ятий етап XIV з’їзду партії Юлії Тимошенко.

Волинь на ньому представляли більш як 60 делегатів та учасників – майбутніх претендентів на депутатський мандат, - повідомляє прес-служба волинської «Батьківщини».

УКРАЇНА – У ДЕСЯТЦІ НАЙБІДНІШИХ КРАЇН СВІТУ


Виступаючи на зібранні, Юлія Тимошенко наголосила: біда в тому, що Україною керують ті, хто її не любить, не цінує, не служить їй і за неї не вболіває. Бо якщо влада не робить життя однієї людини гідним і щасливим, то вона йде не тією дорогою. На підтвердження того, що ситуація в державі дедалі погіршується для мільйонів українців, політик навела вражаючі показники.

За версією американського ділового видання Bloomberg, Україна цього року залишиться в десятці найбідніших країн світу – 80 відсотків її громадян знаходяться за межею бідності. За даними ООН, наша країна торік суттєво погіршила свою позицію за індексом людського розвитку, опустившись на 29 пунктів. Водночас, як свідчать дослідження ЮНІСЕФ, вона зайняла перше місце в Європі за смертністю немовлят та матерів.

Політик переконана, що нині доля України в руках десятків тисяч членів її політсили. Адже на минулорічних грудневих виборах до 183 об’єднаних територіальних громад «Батьківщина» стала абсолютним лідером довіри виборців. Вона здобула 645 депутатських мандатів, тоді як президентська «Солідарність» отримала лише 332, «Наш край» – 228, «УКРОП» – 111.

Децентралізація, що її здійснює нині влада, може зруйнувати поселенську мережу, витіснити дрібних сільгоспвиробників – фермерів, селян-одноосібників із їхніх споконвічних земель. «Батьківщинівці», які після виборів 30 квітня представлятимуть інтереси своїх земляків в об’єднаних територіальних громадах, мають відстоювати права маленьких сіл на життя.

"Перше завдання: не дати знищити місцеві громади! Друга мета – надійно захистити сільськогосподарську землю, щоб ніхто не міг навіть кроку зробити, аби українці втратили цей унікальний ресурс. І третя наша мета – врятувати Україну", – наголосила Юлія Тимошенко.

«У КОЖНІЙ ВОЛИНСЬКІЙ ОТГ Є ЧЛЕН ПАРТІЇ, ГОТОВИЙ ПОБОРОТИСЯ ЗА ПРЕДСТАВНИЦЬКИЙ МАНДАН»

За підсумками з’їзду, рішення про висування кандидатів у депутати до рад об’єднаннях територіальних громад та на посади голів відбуватиметься на зборах та конференціях районних партосередків ВО «Батьківщина». Їхні кандидатури також погоджуватиме президія партії.

На Волині обиратимуть депутатів та голів п’яти об’єднаних територіальних громад – Самарівської та Забродівської Ратнівського, Вишнівської Любомльського, Колодяжненської Ковельського та Заборольської Луцького районів.

"У кожній із них наша політсила має чимало активних ініціативних членів партії, які готові поборотися за представницький мандат. Нині триває наполеглива робота над тим, щоб, враховуючи досвід попередньої кампанії, не повторити допущених помилок. Нам є з чим йти до людей, бо позиція «Батьківщини» як у парламенті, так і в місцевих радах чітка й однозначна – відстоювати права людей на якісні медичні та освітні послуги, сприяти розвитку одноосібних селянських господарств, захищати фермерів та малих землевласників від рейдерських атак", – сказав в. о. голови обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Валерій Бондарук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жидва знову взялася за своє. Жидва! Ми вже наситились вашою "ПРАВДОЮ!" Влада виключно_українська!!! І по всій вертикалі!!!
Відповісти
Хай іде краще пукіну відсмокче шоб нас перестав човпти шмата жидівська
Відповісти
БЮТ sucks.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні