--> Нацрада «наїхала» на «Інтер» та «1+1» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Нацрада «наїхала» на «Інтер» та «1+1»

1
-5
Нацрада «наїхала» на «Інтер» та «1+1»
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення затребувала у 14 ліцензіатів копії угод і платіжних документів на трансляцію реклами політичних партій.

Про це повідомляє пресслужба регулятора.

"За результатами засідання робочої групи Національної ради зі
здійснення нагляду за дотриманням телерадіоорганізаціями виборчого
законодавства під час виборчої кампанії депутатів місцевих рад та
сільських, селищних, міських голів у 2020 році, регулятор 17 вересня видав розпорядження, яким затребував у 14 телерадіоорганізацій копії угод і платіжних документів на трансляцію реклами політичних партій.

Такі розпорядження видані щодо телеканалів "Інтер", "1+1", "Україна", "112 Україна" і радіостанцій "Ретро ФМ", "Наше радіо", "Русское радио Україна", "Хіт ФМ", "KISS FM", "Люкс ФМ", "Перець ФМ", "Мелодія ФМ", "Пятница", "Шансон", - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, моніторингом Національної ради в ефірі цих компаній 9 – 10 вересня було зафіксовано трансляцію реклами політичних партій.

Оскільки станом на цей час не було офіційно зареєстрованих кандидатів на виборах і реклама політичних партій не могла бути оплачена із виборчих фондів, Національна рада вирішила з’ясувати, на яких підставах ці рекламні ролики були показані в ефірі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А прокремлівський "дЗІК" не чіпають!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні