Устилузькі активісти-«рєшали» пропускали без черги тільки обраних

5
5
Устилузькі активісти-«рєшали» пропускали без черги тільки обраних
На Волині СБУ зловили на хабарництві групу громадських активістів, які "допомагали" поза чергою перетинати кордон.

Групу громадських активістів, які за рішенням міськради Устилуга Волинської області були уповноважені пропускати автомобілі до митного пункту пропуску, викрила Служба безпеки України спільно з прокуратурою, - повідомляє прес-служба СБУ на своїй сторінці у Фейсбуці.

Правоохоронці задокументували систематичне вимагання активістами хабарів за проїзд авто поза чергою за таксою 300-500 гривень. За одну зміну (12 годин) здирники могли пропускати до 60 транспортних засобів.

Одного з активістів правоохоронці затримали «на гарячому» під час одержання чергової частини неправомірної вигоди у розмірі 2100 гривень за пропуск поза чергою семи автомобілів.

Раніше співробітники СБУ задокументували факт вимагання та отримання ним хабара у розмірі 2700 гривень за пропуск 9-ти автомобілів.

Під час обшуків за місцем проживання окремих громадських активістів та їх службових приміщень, а також приміщення Устилузької міської ради правоохоронці вилучили проштамповані талони та списки номерів автомобілів, яким надавалося право проходити митний контроль поза чергою.

Відкрито кримінальне провадження за одержання хабара в особливо великому розмірі. Тривають невідкладні слідчі дії.

Нагадаємо, у вівторок, 28 лютого прокуратура та СБУ викрили активістів-хабарників, які допомагали перетнути кордон без черги.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Герої не сідають!
Відповісти
Ось вам і активісти. І це вони всі такі, без винятків.
Відповісти
А де ті,що платять завжди їхні морди покажіть. Не будуть платити не будуть брати...
Відповісти
не будуть брати - не будуть платити...
Відповісти
Прокуратура,а затримали не активіста на хабарі!!!Активістів навіть не допитували,а інформація не правдива.Це і прокуратура вже в брудні справи грається,очорнити голову громади не дамо!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні