На Волині виявили арсенал зброї та боєприпасів

0
-3
На Волині виявили арсенал зброї та боєприпасів
Оперативними співробітниками Луцького прикордонного загону спільно з представниками Любешівського та Ратнівського відділів Національної поліції у мешканців прикордонних населених пунктів вилучено незареєстровану мисливську зброю, а також боєприпаси часів Першої та Другої світових війн, передає УНН із посиланням на прес-службу Держприкордонслужби.

Як повідомили у прес-службі, у рамках кримінальних проваджень за ст. 263 КК України (Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) за ухвалами районних судів правоохоронцями було проведено 4 обшуки приватних помешкань жителів прикордоння.

“...в Любешівському районі за трьома адресами вилучено 2 мисливські рушниці „ІЖ“ та „Howa“, зрізаний ствол до мисливської рушниці, козацька шабля, оптичний приціл та 36 набоїв різного калібру.

А на Ратнівщині у мешканця села Підгір’я виявили цілий арсенал боєприпасів Першої та Другої світових війн. Серед знахідок — більше 100 одиниць різного калібру снарядів, мін та гранат, більше тисячі штук набоїв різного калібру, 4 штик-ножа та 2 кг пороху. Як пояснив власник, це все результати пошуків на місцях ведення боїв, а зберігав для колекції”, — йдеться у повідомленні.

У прес-службі також відзначили, що триває перевірка, всі знахідки буде відправлено на науково-дослідну балістичну експертизу.

Нагадаємо, голова Держприкордонслужби Віктор Назаренко повідомив, що за 2016 рік прикордонники вилучили на пунктах пропуску 904 одиниці зброї та майже 20 кг вибухівки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні