Поліція викрила волинянина у збуті боєприпасів. ФОТО

0
1
Поліція викрила волинянина у збуті боєприпасів. ФОТО
У райцентрі Локачі поліцейські викрили під час збуту боєприпасів 51-річного жителя Горохівського району.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Волинській області.

Оперативники спіймали волинянина під час продажу корпусу гранати «РГД-5» та запалу до неї. Окрім цього, зловмисник продав ще 20 набоїв, калібру 5,6 мм.

На місце виїхали спеціалісти вибухотехнічого відділу Головного управління Національної поліції у Волинській області, котрі вилучили корпус гранати та запал і транспортували їх для належного зберігання та проведення відповідних експертиз.

До слова, чоловік уже здійснював збут боєприпасів у лютому цього ж року. Нині поліцейські з’ясовують усі обставини вчинення злочину. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами тягне за собою кримінальну відповідальність. Особа, котра добровільно здасть органам влади зброю та боєприпаси звільняється від кримінальної відповідальності, передбаченої ст. 263 Кримінального кодексу України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні