Гроші взяли, а далі – ігнор: лучанка називає ріелторів шахраями

21
18
Гроші взяли, а далі – ігнор: лучанка називає ріелторів шахраями
Лучанка стверджує, що стала жертвою ріелторів-шарлатанів, які обманом заставили підписати договір, а тоді – почали ігнорувати.

«Ми шукаємо житло, щоб орендувати. Через сайт olx знайшли кілька варіантів, але у всіх випадках квартири здавали не власники, а агентства. Одне із них – Біржа нерухомості. Поки ми не уклали угоду, телефонували до нас щодня, типу: приходьте, є варіанти», – розповіла жінка.

За її словами, коли завітали до агентства і уклали договір, сплативши 590 гривень, їм запропонували два варіанти, які зовсім не відповідали озвученим умовам.

«Квартири були не ті, які нам обіцяли і про які ми домовлялися. Сказали чекати. І все – повний ігнор. Кілька разів телефонувала, у відповідь: то немає нічого підходящого, то ми вам передзвонимо, то взагалі – хто ви такі… Маючи двох діток, 600 гривень для нас – немалі гроші. І дуже образливо, що так дурять людей», – поскаржилася лучанка.

Своє ім’я жінка просила зберегти анонімним, адже в угоді із Біржею нерухомості передбачений штраф за розголошення інформації – 8 тис грн.

«Ми не повинні нічого пояснювати стороннім людям, а своїм клієнтам все роз’яснюємо. Нехай бере договір і підходить до нас», – коротко прокоментувала ситуацію жінка, яка відповіла за номером телефону Біржі нерухомості і назвалася Мар’яною.

Почути коментар від керівника агентства теж не вдалося: працівниця запевнила, що він зайнятий. Також відмовилася називати його ім’я.

До слова, у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб України підприємства із назвою «Біржа нерухомості» немає. На запитання, яку насправді юридичну назву має їхня організація, працівниця відповіла, що вони працюють від фізичної особи-підприємця.

Фото візитівки, надане сrаржницею
Фото візитівки, надане сrаржницею


Передрук заборонений.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
18

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні