Угринівський молокозавод відкрив у Луцьку перший власний міні-маркет *

3
0
Угринівський молокозавод відкрив у Луцьку перший власний міні-маркет *
Нарешті у Луцьку, в районі 33-го кварталу на Зацепи, 4 запрацював міні-маркет з угринівською продукцією на прилавках.

Лучани чекали на цю радісну подію, оскільки давно уже пересвідчились у якості того ж таки молока, кефіру, кисломолочного сиру. А тепер вони ще й можуть придбати масло, яке не так то просто було знайти на прилавках торгових точок міста. Тепер вся продукція зосереджена в одному місці: зручно і асортимент представлений в повному обсязі, а ціни приємно здивують покупців.

Незважаючи на те, що Угринівський молокозавод на ринку виробників молочної продукції трохи більше чотирьох років, його продукція з кожним днем набирає все більшої популярності.

Молоко, сметана, кефір, кисломолочний сир на прилавках міста та області ніколи не залежуються. Споживачі розбирають практично за два дні. І пояснення просте – покупці хочуть якісного, екологічного та натурального продукту. А в тому, що він натуральний, свідчить, в першу чергу, зазначений на упаковках термін зберігання. Молоко – чотири дні, кефір, сметана та сир – сім днів. Тобто стільки, скільки дійсно можуть зберігатись натуральні молочні продукти.

-Для нас важливо заслужити довіру споживачів. Рано чи пізно люди дійдуть до того, що споживатимуть тільки натуральну продукцію, яка додає, а не відбирає здоров’я, – говорить власник і директор ПОСП імені Шевченка Андрій Турак.

Сьогодні на прилавках міні-маркету та й в інших торгових точках міста можна придбати молоко пастеризоване: 1,5%, 2,5%, 3,2%; кефір – 1%; 2,5% жирності; сметана – 15%, 20%; сир кисломолочний –9%.



Нагадаємо, постачальником молока на Угринівський молокозавод є ПОСП імені Шевченка, який очолює відомий в області виробник Андрій Турак. Молоко відноситься до категорії “екстра” та вищого ґатунку. Саме завдяки цьому молокозавод отримав статус виробника продуктів дитячого та дієтичного харчування.
В Україні такий статус має лише кілька підприємств, серед них і наш волинський «Угринів».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Могли б і фото магазину дати
Відповісти
Продукція У гринівського молокозаводу дійсно достойна похвали. Але є зауваження до автора тексту. Вислів " Торгова точка"- це елементарна безграмотність,що не личить журналістам. Це калька від російського "Торговая точка". Не полінуйтесь відкрити словник і почитати,що означає " точка". Правильно слід писати- заклад торгівлі, підприємство торгівлі,магазин, маркет і т.д.
Відповісти
Продукція дійсно дуже якісна і смачна, але одне що не продумано так це фартухи для дівчаток які сидять на кассі, таке враження що не в фірменний магазин заходиш, а в Наш край!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні