Чому пенсіонери-силовики перекривали трасу біля Ковеля

4
9
Чому пенсіонери-силовики перекривали трасу біля Ковеля
Пенсіонери, ветерани органів внутрішніх справ (колишньої міліції) сьогодні на годину перекрили міжнародну трасу Київ-Ковель-Варшава в районі селища Люблинець.

Акція має всеукраїнський формат, - повідомляє "Телевізійний центр Ковель".

Рівно о 12 годині пікетувальники вийшли на пішохідний перехід на трасі М07 в районі селища Люблинець та заблокували рух транспортних засобів. Про причини, які спонукали їх до такого кроку, - у сюжеті.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наверное люди, отслужившие по 20 лет в милиции на сегодняшний день приравниваются к особо опасным и никому не нужным. А напрасно.
Відповісти
Пішли в сорок пять на пенсію, та на деяких можна ще пахати і пахати, особливо на першому в кадрі. Я розумію - оперативники, а скільки таких, які відсиділи в тепленьких місцях. А що робити вчителям та іншим. Самі ми і винуваті, що допустили до цього. Треба як в Кореї - мільйонам виходити. А то у нас одним дали субсидії, другим гарні зарплати, третім, що працювали лише на себе, податків не платили пенсії піднімають, допомогу дають , мовчать. Відстоювати требе не лише свої права, а всіх українців. Але такий ми народ. Шкода.
Відповісти
Ну вчителя також зараз добре мають коли працівники культури мають по 3000 тисячі пенсії, а за зарплату вже не говоримо,уявляєте,яка вона,то про що говорити.Сидять в теплі,кавусю ганяють. один читач на день і цього ловлять за поли,щоб не втік,300 дописала і працюємо......Ходжу в бібліотеку сама бачу,доки написала курсову
Відповісти
Кидай свою курсову,йди в бібліотеку працювати і ти будеш каву пити! Питання: хто не дає? Відповідь: хто на що вчився! За...ли, як той бібліотекар на 0,25 ставки працював- ніхто не заздрив, а за поли ніхто нікого не хватає - не бреши! в нас вистачає відвідувачів на компи, на абонементі да, черги не стоять - взяв-пішов, прийшов інший, і так за день чоловік 30 пройде. Як не дивно, а є люди,що люблять читати на відміну тобі...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні