Іноземці інвестували у Волинь чверть мільярда доларів

1
-4
Іноземці інвестували у Волинь чверть мільярда доларів
На початок жовтня 2016 року загальна сума іноземних інвестицій, вкладених в економіку Волинської області, досягла без малого чверті мільярда: 246,3 млн доларів.

У цьому році сума прямих інвестицій – 8 млн 277 тис доларів, повідомляє «ВолиньІнфо» з посиланням на головне управління статистики
у Волинській області.

Цьогорічні інвестиції в область надійшли з 37 країн світу. Основними країнами-інвесторами, на які припадало 87,1% загального обсягу прямих інвестицій, були: Кіпр, Польща, Швеція, Словаччина, Австрія, Німеччина.

Найбільше інвестицій отримали господарюючі суб’єкти міст Луцька, Нововолинська та Луцького і Ковельського районів. У ці регіони спрямовано 90,5% всіх інвестицій.

На промислових підприємствах зосереджено 75,9% внесеного з початку інвестування іноземного капіталу, зокрема, на підприємствах з виготовлення виробів з деревини, паперу та поліграфічної діяльності; машинобудування, крім ремонту і монтажу машин та устаткування; виробництва меблів, іншої продукції; ремонту та монтажу машин і устаткування; виробництва харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів; виробництва гумових та пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
оффшори місцевих злодюжок податків.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні