На місцеві перегони «Батьківщина» йде потужною командою*

1
7
На місцеві перегони «Батьківщина» йде потужною командою*
Цими днями відбулися конференції Маневицької, Іваничівської, Луцької та Ковельської районних партійних організацій, на яких затверджено претендентів на депутатський мандат та посаду голів Прилісненської, Павлівської, Литовезької, Поромівської, Княгиненської, Дубівської та Поворської об’єднаних територіальних громад від політичної сили Юлії Тимошенко.

За посаду очільника Прилісненської ОТГ боротиметься заступник голови Маневицької районної ради «батьківщинівець» Ігор Терещенко.

Він учасник бойових дій служив у миротворчих військах, брав участь у Революції гідності, добровольцем пішов захищати незалежність України на Донбасі, склавши повноваження Прилісненського сільського голови.

На Ковельщині від «Батьківщини» за посаду голови Поворської ОТГ змагатиметься помічник-консультант адвоката Іван Нискогуз, який, крім вищої юридичної, має медичну освіту, 14 років працював головним лікарем Поворського обласного протитуберкульозного диспансеру.

Іваничівська парторганізація висунула старшого державного інспектора Іваничівського відділення Володимир-Волинської податкової інспекції Аллу Зінчук, яка балотуватиметься на посаду голови Павлівської ОТГ, а також «батьківщинівців» Олександра Приступу – на посаду голови Литовизької та Валерія Кузьмича, який працює слюсарем Нововолинського ливарного заводу, – на посаду голови Поромівської ОТГ.

"Загалом на виборчі перегони виставляємо потужну команду – 78 кандидатів у депутати рад ОТГ. Серед них – досвідчені управлінці місцевого самоврядування, учасники АТО, підприємці, професіонали різних галузей – промисловості, освіти, культури, торгівлі тощо. Вони добре знають проблеми територіальних громад, а тому відстоюватимуть реальну децентралізацію, що забезпечуватиме розвиток не тільки центру ОТГ, а й віддалених малих сіл, жителя яких теж мають бути доступні якісні освітянські, медичні, побутові, транспортні послуги", – прокоментував програмні засади кандидатів від «Батьківщини» голова Волинської обласної парторганізації Олег Кіндер.

У Ратнівському районі, де на 18 грудня призначені вибори депутатів та голови Заболоттівської ОТГ, «Батьківщина» теж визначиться з кандидатурами на конференції, що відбудеться цими днями.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
як таке бидло, як Терещенко може висуватися на голову ОТГ? він розікрав з СБУ Радюком землю, світло, торгував аккумулятароми а АТО, а тепер він герой? які представники така й партія злочинців і посіпак Кремля з Опоблоком.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні