На «Ягодині» спіймали нелегалів з підробленими документами

0
0
На «Ягодині» спіймали нелегалів з підробленими документами
Двоє незаконних мігрантів, які використовували підроблені паспортні документи громадян Європейського Союзу, хотіли перетнути волинський кордон.

Чоловіки азіатської зовнішності їхали поїздом до Варшави через пункт пропуску «Ягодин», - повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Слідували вони в одному вагоні. Під час проходження прикордонного контролю охоронці кордону встановили, що надані мандрівниками документи – підроблені. Для перетину кордону особи використовували паспорти громадян Німеччини та Франції.

Аби встановити всі обставини та детально вивчити документи громадян зняли з поїзду. Далі прикордонники з’ясували, що в одному з паспортів замінене фото власника на інформаційній сторінці, а інший має повну підробку інформаційної сторінки.

Крім того в обох документах є й інші елементи підробок. Також прикордонники встановили, що громадяни по цих паспортах державний кордон на в’їзд в Україну не перетинали.

Наразі тривають фільтраційні заходи та встановлюються всі деталі правопорушення, про яке вже також повідомлено співробітників Національної поліції.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні