На Волині учаснику АТО не хотіли продавати пільговий квиток

0
-2
На Волині учаснику АТО не хотіли продавати пільговий квиток
Військовому Віктору Вільчинському на автостанції у Володимир-Волинському не хотіли продавати пільговий квиток.

Про це атовець повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

«Сьогодні зі мною знову трапився курйоз, тільки вже не в Києві, а на автостанції нашого рідного Володимира. Мені потрібно бути в понеділок в Києві, а тому я вирішив придбати квиток на автобус заздалегідь, так як вже були випадки, що в неділю придбати квиток було неможливо через, як мені сказали, відсутність місць. Тому я в суботу, вирушив на автостанцію за квитком. І мабуть завдяки моїй параної, я все таки зумів їх підловити. До цього, я купував квитки, завжди спочатку показуючи своє посвідчення УБД (Учасник Бойових Дій), а цього разу, я вирішив його показати вже в кінці... Підійшов до віконечка і запитав про квиточок на завтра 28.08.16 на 22.50, касир чемно відповіла що з мене 200 з чимось там гривень, і тоді я кажу що я по посвідченю. Вираз обличчя миттєво змінився і мені було повідомлено що пільгові квитки закінчились», - написав військовий.

З його слів, на запитання про те, як це можливо, касир не відповіла та відправила до диспетчера. Там чоловіку розповіли, що «резерв квитків для пільговиків вичерпаний» та запропонували їхати іншими рейсами.

«Я чемно все вислухав і попросив зустрічі з начальником автостанції, але мені диспетчер повідомила, що в нього вихідний, тоді я повідомив, що згідно закону, вони не мають права відмовити мені в продажі пільгового квитка при наявності вільних місць і в них є два варіанти вирішення даної ситуації, або ми домовляємось і я їду на Київ в неділю ввечері, або я викликаю наряд поліції і ними буде складений протокол про відмову у продажі мені пільгового квитка. Диспетчер трошки розгубилася, але попросила мене зачекати, доки вона зв'яжеться з начальником. Я вийшов на вулицю на перекур і коли повернувся, диспетчер сказала, що я можу підійти у кассу та придбати свій квиточок», - пригадує Віктор Вільчинський.

«Я підійшов до каси і сказав про це касиру, ті очі розміром по пять копійок, мені не повірили і вибігли перепитати особисто. Коли касир повернулася, мені нарешті продали квиток з таким видом, буцімто я останню канхфету в її дитини забрав», - додав чоловік.

Раніше учаснику АТО не продали пільговий квиток у Києві.
Теги: квиток, ато
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні