Гроза «автоандонів»: у Луцьку з'явився евакуатор

2
4
Гроза «автоандонів»: у Луцьку з'явився евакуатор
Евакуатор вже привезли і обіцяють вже за тиждень привести в повну готовність.

Евакуатор мав запрацювати ще з березня, але з певних причин це не сталось. Про це розповів заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко, - повідомляє Конкурент.

"Вже на виході наш красень – евакуатор. Він мав запрацювати ще з березня, але при МВС є купа незрозумілих фірм-"прилипал". Є й така фірма "Інформресурс" – це спеціалізоване підприємство МВС, яке, зокрема, дає погодженням міським радам на евакуаційну діяльність. Півроку це питання "ступорилось". Мартинюк (директор КП "Автопарксервіс") їздив в Київ, писались листи, які десь пропадали, поки ми не вийшли на Фацевича (начальник Головного управління патрульної поліції Києва), і тільки тоді прийшло погодження на право нашого комунального підприємства бути оператором паркування", – розповів Сергій Григоренко.

Він додав, що евакуатор, найімовірніше, запрацює з вересня. Оскільки машина, яку везли агрегатами, уже в Луцьку і нині її складають.

Також вже є всі необхідні папери, щоб запустити евакуатор в дію. Сергій Григоренко переконаний, що евакуатор – дієвий метод боротьби з водіями, які паркують свої автівки в недозволених місцях, тим більше, що за авакуацію невеличкої автівки її власник повинен буде заплатити мінімум 600 гривень.
Теги: дороги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
файно зізнався тупенький Григоренко, що автівку везли агрегатами, а тепер складають.
ще той схемщик
Відповісти
CАШко не пацан, давно цього негыдника розкусив
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні