Як змагалися волинські газовики

0
-1
Як змагалися волинські газовики
«Волиньгаз» визначив кращих серед аварійно-диспетчерських бригад служби «104»

На учбово-тренувальному полігоні ПАТ «Волиньгаз» завершився огляд-конкурс аварійно-диспетчерських бригад, - повідомляє прес-служба «Волиньгазу».

Протягом двох днів «аварійники» із 8 управлінь змагалися за звання кращих майстрів своєї справи.

Перше місце посіла команда Горохівського управління, продемонструвавши найкращі результати за підсумком усіх випробувань.

У традиційному огляді-конкурсі взяло участь 40 працівників служби «104» Волинської області - по пять учасників із кожної команди, до складу якої входило 2 слюсарі, майстер, диспетчер та водій.

«Подібні огляди-конкурси відшліфовують вміння кожного спеціаліста, аби у будь-яка небезпечна ситуація не стала несподіванкою, а працівник не розгубився у ній та зумів правильно і чітко провести роботи по локалізації аварійних ситуацій», - розповідає директор технічний ПАТ «Волиньгаз» Сергій Галянт.

Етапи конкурсу складались із двох частин – теоретичного екзамену та практичних завдань.






У першій частині заходу журі оцінювало технічне оснащення і комплектацію автомобіля аварійних бригад, а також виставляло оцінку за теоретичні знання спеціалістів.

Друга частина конкурсу – найвидовищніший етап усіх змагань, який вимагає від кожного учасника не лише оперативності у проведенні усіх робіт під час локалізації аварійної ситуації, а й відмінної фізичної підготовки.

Завдання відпрацьовувались у реальних умовах на учбовому полігоні, де кожній із бригад необхідно було оперативно відшукати виток газу на підземному газопроводі, погасити пожежу на газопроводі та надати першу медичну допомогу колезі при втраті свідомості.

Подібні заходи «Волиньгазу» традиційно проходять перед початком опалювального сезону. Для цього «Волиньгаз» спеціально облаштував тренувальний полігон.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні