Сапожніков прокоментував резонансне вбивство дівчини

0
2
Сапожніков прокоментував резонансне вбивство дівчини
Міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков зазначає, що влада не має права втручатися у процес розслідування вбивства неповнолітньої волинянки. Та закликає громадян не вестись на провокації, які виникають навколо цієї ситуації в місті.

Про це йдеться у зверненні мера Нововолинська, опублікованого інтернет-виданням "БУГ".

Нагадаємо, нещодавно поблизу шахти № 3 у Нововолинську знайшли тіло 16-річної місцевої жительки, яка пізно ввечері 1-го серпня цього року пішла з дому й не повернулася. Пізніше поліція повідомила про те, що дівчині розтрощили голову. Окрім того, у Нововолинську відбувся уже другий мітинг, на якому мешканці висловлювали своє незадоволення розслідуванням вбивства Катерини Литкіної.

За словами ж мера, деякі люди намагаються використати таку ситуацію у своїх спекулятивних цілях, при цьому організовуючи народні збори.

"Інформую організаторів мітингу, що міська влада не може втручатися у процес розслідування, адже це трактуватиметься як тиск на правоохоронців, що призведе до перешкоджання повного та об’єктивного розгляду справи", - зазначив Віктор Сапожніков.

Також він говорить, що до сьогодні батьки загиблої дівчини не пред’являли жодних претензій міській владі.

"Складається враження, що ситуація підігрівається деякими особами, які вже наперед планують свою участь у виборчому процесі. Тож звертаюся до тих, хто хоче зайвий раз «засвітитися»: «Схаменіться! Майте совість!», - додає Сапожніков.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні