Екс-губернатор відпочивав у будинку, де знімали кіно

0
3
Екс-губернатор відпочивав у будинку, де знімали кіно
Колишній губернатор та очільник волинської «Батьківщини», депутат Луцькради Григорій Пустовіт під час відпочинку в одному із будинків приватного сектору Одеси з’ясував, що саме на його подвір’ї знімалися епізоди українсько-російського фільму «Зефір в шоколаді».

Хоч із часу зйомки минуло 24 роки, Пустовіт запевняє, що нічого поблизу оселі не змінилося. Господар розповів волинянину багато цікавого про зйомки, навіть відкрив таємницю, чому наприкінці знімального дня актор Олександр Панкротов-Чорний був на добрячому підпитку.

«В одному із моментів показують стежку до туалету серед виноградників. От по тій стежці і була схована пляшка з вином, яку щодня поповнювали. Господар робить вино сам з того винограднику, що часом потрапляє в кадр. Вино смачне», – розповів Григорій Пустовіт.


Після повернення з Одеси політик передивився фільм і його вразила репліка головного героя. За сценарієм він був капітаном загону десантників, які перебували на службі в одній з африканських країн.


«Різонули слова героя Панкратова-Чорного: «Я – ветеран вашого визвольного руху», коли він звернувся до представника африканської держави. Я подумав: «Скільки російських мерзотників у майбутньому будуть називати себе ветеранами «визвольного руху» у Криму, на Донбасі, у Придністров'ї, в Південній Осетії, в Абхазії, у Нагорному Карабасі? Народ, який так і не зміг організувати нормальне життя у своїй країні, по трупам лізе аби «допомогти» іншим. Невже ця маніакальна схильність у них невиліковна? Невже їх так тішать лаври «варварів ХХІ століття»?» – проводить історичні паралелі Пустовіт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні