4-метрові липи розбурхали Луцьк. ФЕЙК-НЬЮЗ

0
-6
 4-метрові липи розбурхали Луцьк. ФЕЙК-НЬЮЗ
У Луцьку триває реконструкція вулиці Лесі Українки. На оперативній нараді мер Луцька пообіцяв, що незабаром вздовж центральної вулиці міста, на місці спиляних дерев висадять чотириметрові липи.

Така заява викликала резонанс у суспільстві. Наводимо найцікавіші коментарі лучан з цього приводу:

Ігор, філософ і правдоруб:

"Мені, чесно кажучи, якось по*уй, що там буде. Чи 4-риметрові липи, чи 5-трові туї, чи ше якісь *уї. Я за реконструкцію, але я був категорично проти зрізання дерев! Це - варварство! Як казав Ніцше "Людина, яка жодного разу не думала про гроші, про честь, про набуття впливових зв'язків, про посаду, — хіба вона може знати людей?" А я знаю людей! І тому впевнено кажу, що вся громада Луцька була проти вирубки дерев, і тепер проти посадки там отих лип. Хай краще головного еколога та мера посадять!"

Ігор, депутат, представник фонду "Оnly together":

"Як юрист, можу впевнено сказати - те, що посаджено, врятувати ще можна, а те, що вирізано - ні. Отож мусить відбутись заміна: як зелених насаджень, так і влади у Луцьку, до речі. Однак, на мою думку, 4-метрові липи це банальщина. Чому б вздовж вулиці не висадити, наприклад, кріп? Запах кропу в Стародавній Греції «змагався» з ароматом троянд, а гілки кропу вплітали у вінки. До того ж зелень кропу застосовують при захворюваннях печінки та метеоризмі. А ці питання для лучан актуальні. Я - за красу і користь".

Нагадаємо, ремонт та модернізацію вулиці Лесі українки міський голова обіцяє завершити до Дня незалежності України. Щоправда деякі представники громади вже обурюються: чому саме до цього свята? І якщо ремонт завершать до Дня Незалежності України, чому, знову ж таки, липи, а не верба та калина? Питання лишаються відкритими. Продовжуємо стежити за розвитком подій.


Увага! У публікаціях рубрики "ФЕЙК-НЬЮЗ" може бути інформація, яку згодом хтось захоче спростувати. Будьте уважні ;)
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні