Смертельна аварія на Волині: автівка врізалась в зупинку

0
-2
Смертельна аварія на Волині: автівка врізалась в зупинку
Поліцейський загинув в ДТП у Володимирі-Волинському.

Вночі 13-го липня, близько 3-ї ночі, трапилась дорожньо-транспортна пригода, - повідомляє БУГ.

Як повідомляють очевидці, автівка рухалась по вулиці Устилузькій на великій швидкості та, невпоравшись з керуванням зіткнувлася з бетоним парканом внаслідок чого його відкинуло на зупинку громадського транспорту.

На місце пригоди прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частини під керівництвом начальника варти капітана служби цивільного захисту Андрія Пікули.

З’ясувалося, що під легковим автомобілем, що потрапив у ДТП, перебувають троє людей. Один чоловік був мертвий, а інші потребували невідкладної медичної допомоги. Загиблий був працівником правоохоронних органів.

За допомогою гідравлічних ножиць особовий склад ДПРЧ-7 відрізали двері та конструкцію автомобіля, визволили потерпілих, поклали їх на ноші та передали працівникам швидкої медичної допомоги, а тоді дістали тіло загиблого.

Теги: смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні