Біля Луцька чоловік зі зброєю лякав перехожих

0
0
Біля Луцька чоловік зі зброєю лякав перехожих
Патрульні затримали небезпечного чоловіка, який розмахував ножем.

Опівночі 27 червня зі служби 102 полісменам надійшов виклик, що в селі Рованці біля Луцька чоловік бігає з ножем по вулиці, чим залякує перехожих, - повідомляє патрульна поліція Луцька.

На місці заявник розповів, що йому спершу вдалось затримати чоловіка, який поводився небезпечно, оскільки бігав, розмахуючи ножем і викрикуючи незрозумілі речі. До того ж, у нього була поранена рука.

Заявнику вдалось відібрати ножа, чоловіку ж він викликав швидку. Медики обробили рану та відпустили чоловіка, оскільки від госпіталізації той відмовився.

Патрульні за вказаними ознаками знайшли підозрілого чоловіка, який, за словами очевидців, міг мати зброю. Він був роздягненим, щось викрикував, в руках тримав предмети, а саме: ніж і пістолет.

Полісмени затримали чоловіка та передали слідчим.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні