На Волині побилися «активісти» та роми

0
3
На Волині побилися «активісти»  та роми
На Волині в сутичці між ромами та "активістами" постраждав учасник АТО.

Учора ввечері, 20 червня, неподалік села Селець, Володимир-Волинського району між представниками ромської національності та активістами служби рибнагляду сталася сутичка внаслідок якої постраждала стороння людина, учасник АТО, - пише "Володимир Медіа".

З неофіційних джерел стало відомо, що роми того дня рибалили неподалік села. Поки старші робили свою справу діти бавилися біля автомобіля на якому вони всі приїхали. Потім з’явилися якісь невідомі, які, нібито, приставилися інспекторами рибнагляду та громадськими активістами цієї служби. Останні вели себе дуже зухвало. Між ними і ромами вже виникла шарпанина. Роми гукнули підмогу з Володимира.

За деякий час підмога, озброївшись палицями та битами, під’їхала і, не до кінця розібравшись у ситуації, відгамселили першого хто потрапив їм під руку. Це був молодий чоловік, який випадково підійшов до "активістів" поспілкуватися. За кілька хвилин він вже лежав на землі з проломленим черепом.

Потерпілий, мешканець Сельця 1980 року народження, отримав значні травми, перелом черепа. Учора його було доставлено у Володимир-Волинське ТМО. Нині він знаходиться у вкрай важкому стані.

А ось горе-активісти, які, нібито, приїхали з Нововолинська, того дня встигли «пофестивалити» ще й в Устилузі.

Як розповіли місцеві жителів, представники згаданої служби та їхні активісти, які, нібито, допомагали наводити лад на водоймах Волині, дуже зухвало себе поводили, були напідпитку.

Окрім того, стріляли з травматичної зброї. На березі водойми відпочивали того вихідного дня цілими родинами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні