--> Які два варіанти застосування ядерної зброї рф проти України | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Які два варіанти застосування ядерної зброї рф проти України

0
Які  два варіанти застосування ядерної зброї рф проти України
Росія щосили намагатиметься утримати українську територію, яку вона спробувала окупувала. Однак навіть під час свого вчорашнього виступу президент РФ Володимир Путін не сказав прямо, що використовує ядерну зброю, щоб зупинити контрнаступ України на сході.

Про це повідомляє Американський інститут дослідження війни (ISW), пише ТСН.

Аналітики припускають, що Путін вдався до спроби анексувати Луганську, Донецьку, Херсонську області та частину Запорізької області, щоб заморозити війну. Це йому потрібно, щоб відновити російську армію, яка зазнала великих втрат.

У звіті сказано, що Путін, певно, не відмовився від ідеї знищити українську державу повністю. Тому, якщо йому вдасться заморозити бойові дії, то найближчими роками він знову спробує піти в наступ.

Аналітики стверджують, що Путін може зважитися на застосування тактичної ядерної зброї, якщо буде впевнений, що НАТО і Захід йому не дадуть відповіді.

"За нашими оцінками, у Путіна є два основні варіанти застосування тактичної ядерної зброї: завдання ударів по ключових українських наземних лініях зв'язку та командних центрів з метою паралізувати наступальні операції та завдання ударів по великих скупченнях українських сил поблизу лінії зіткнення", — вважають аналітики.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні