Навіщо путін забирає українські землі

1
Навіщо путін забирає українські землі
Запланована на пʼятницю "угода про приєднання" україських областей стане найбільшою насильницькою анексією в Європі від 1945 року, пише ТСН.

Так звані референдуми є порушенням міжнародного права, а їхні результати не визнають навіть давні союзники Росії. Однак анексія має значення, насамперед даючи розуміння намірів Путіна і перспектив розвитку війни.

CNN цитує Олександра Баунова з Фонду Карнегі, який минулого тижня сказав, що послання Кремля має такий зміст: "Ви вирішили воювати з нами в Україні, а тепер спробуйте воювати з нами у самій Росії".

Звичайно, в першу чергу йдеться про доктрину застосування ядерної зброї, яку РФ може використати у разі загрози її територіям. Джерела видання також підтвердили, що ядерна загроза посилилась, але наразі немає ознак, що Росія застосує таку зброю найближчим часом. Поки що шантаж Путіна не діє, адже Україна тільки посилила контрнаступ, а Захід продовжує надавати допомогу ― США щойно анонсували нову партію високотехнологічної зброї для ЗСУ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну так навіщо я таки відповіді незнайшов в статті
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні