Про звільнення заручників та роботу волинських депутатів: ексклюзивне інтерв'ю з Іриною Геращенко

2
-3
Про звільнення заручників та роботу волинських депутатів: ексклюзивне інтерв'ю з Іриною Геращенко
Перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко у інтерв’ю розповіла про роботу волинських нардепів та конфлікт на сході.

Про це та багато іншого дивіться у головному на Волині суспільно-політичному ток-шоу «Протилежний Погляд LIVE» 2 березня о 17:30 на телеканалі «Нова Волинь».

Перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко у ексклюзивному інтерв’ю розповіла про роботу волинських нардепів, чому Верховна Рада досі не призначила вибори міського голови у Луцьку, наскільки є реальним мирне врегулювання конфлікту на Сході України та яким українським ЗМІ варто довіряти.

Повтор програми у неділю, 4 березня, о 19:00.

Довідково:
Ірина Геращенко — українська тележурналістка та політик, народний депутат України. З 14 квітня 2016 — перший заступник голови Верховної Ради України. Позафракційна.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То все тільки мова і договорняки !!! Не влада, а горе-влада !!! В країні -ВІЙНА !!! І гинуть молоді хлопці по 18-25 років на сході, а Ви, горе-Президенте- і горе- народні депутати, горе-владо на місцях афери крутите 4 роки !!! Хто втратив когось із родини, той Вам, горе-владо, не простить ніколи !!! Бо горе- влада зайняті всім, тільки не працює над перемогою ворога і не для народу, який горе-владу вибрав !!!
Відповісти
кремлівська троляка виліз. не любить плешивий ліліпут Путлєр українсмьку владу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні