Луцька дизайн-студія «Глянець» – швидкий та чистий монтаж натяжних стель*

0
3
Луцька дизайн-студія «Глянець» –  швидкий та чистий монтаж натяжних стель*
Дизайн-студія «Глянець» , яка займається професійним монтажем натяжних стель, пропонує широкий вибір кольорів та фактур.

Серед пропозицій студії – складні багаторівневі конструкції, стелі з підсвіткою, ширяючі лінії, фотодрук, перфоровані натяжні стелі та інші сучасні та оригінальні рішення для натяжних стель.



“Наша компанія йде в ногу з часом, тому ми не можемо не приділяти особливої уваги модним тенденціям в індустрії виготовлення натяжних стель. Ми створюємо не лише однотипні рішення, але й виконуємо ексклюзивні та індивідуальні замовлення” – каже керівник дизайн-студії «Глянець» Віктор Ганіговський.

У «Глянці» пояснюють: за допомогою натяжних стель можна не лише створити оригінальний стиль інтер’єру, а й запросто приховати всі недоліки та кривизну поверхні, прикрити комунікації.



Натяжні стелі мають масу переваг: звуко- та теплоізоляція, антистатичність, вони не бояться вологи та не горять. До того ж вони доволі легкі у догляді: найчастіше її достатньо просто протерти серветкою з миючим засобом.

«Ми завжди стараємось виконати максимально швидко, якісно та ефективно будь-яку поставлену задачу. Перетворити ваші мрії в реальність - наша робота! Ми дбаємо про якість надання послуг. Вся продукція, яку ми використовуємо має відповідні сертифікати та безпечна для здоров’я. Компанія «Глянець» використовує лише матеріали провідних європейських виробників» – каже Віктор Ганіговський.

Довідково:

Дизайн-студія глянець пропонує такі послуги:
- встановлення натяжних стель;
- розробка дизайну інтер’єру;
- встановлення освітлювальних елементів;
- розробка і поклейка фотошпалер;
- встановлення 3D-панелей

Наша адреса:
м. Луцьк, пр. Соборності, 11а, Дім Побуту, 2-й поверх,
e-mail:gljanec@i.ua
Телефон: 066 733 72 48


Сайт дизайн-студії “Глянець”: http://gljanec.com.ua


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні