--> У «Гарній хаті» - нові послуги* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У «Гарній хаті» - нові послуги*

0
15
У «Гарній хаті» - нові послуги*
Новинки дизайнерського оформлення житла завжди у тренді. Сьогодні це не лише монтаж натяжних стель. Модними стають також і натяжні стіни.
Оперативно та якісно їх може встановити луцька фірма "Гарна хата". Фірма працює не лише в області, а й по всій Західній Україні та за кордоном.

"Гарна хата" має свій експериментальний відділ, який постійно працює над вдосконаленням. Фахівці не стоять на місці - створюють оригінальні вироби. Намагаються різноманітними новинками дивувати своїх потенційних замовників.

Крім того, "Гарна хата" встановлює й інтерактивні стелі. Вдень вони нічим не відрізняються від звичайних. А от вночі можна увімкнути ту анімацію, яку ви самі замовите. І коли ввечері, прийшовши додому після роботи захочете відпочити та розслабитись, можна просто увімкнути стелю і релаксувати.



Компанія в Україні працює уже 13 років. У Євросоюзі представляє свої розробки з 2010-го. Має партнерів у Німеччині та Франції.
Гарантія на роботу спеціалістів «Гарної хати» - 3 роки. А на деякі матеріали - більше 10.

Підприємство має спеціальний УФ-принтер, яких в Україні налічується всього близько п'яти. З його допомогою можна перенести фото на поверхні без втрати якості.

Унікальність такого ультрафіолетового принтера в тому, що він друкує практично на будь-яких поверхнях. Може друкувати від підлоги до стін - і закінчуючи склом та натяжними стелями.



Також фахівці "Гарної хати" розробляють деталі інтер'єру для кожної оселі. Найчастіше люди замовляють вмонтовані у стелю світильники. Це виглядає практично та гарно. А головне, що всі ці новинки можна замовити, звернувшись до спеціалістів «Гарної хати» за адресою: м. Луцьк, вул. Казакова, 4, тел.: (0332) 25-10-97, 050-438-07-66.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
15

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні