На «Теремно хліб» впроваджують філософію Кайдзен*

1
-9
На «Теремно хліб» впроваджують філософію Кайдзен*
На базі ПАТ «ТЕРЕМНО ХЛІБ» відбувся перший Кайдзен тур - обмін практичним досвідом впровадження ощадливого виробництва.

Команда Кайдзен Клубу України завітала на підприємство 22 лютого.

Це спільний проект, в рамках якого представники постійно проводять подібні тури з компаніями по всій Україні та навіть закордоном. Метою даних турів є обмін практичним досвідом впровадження ощадливого виробництва на виробничих підприємствах.

Захід розпочався з привітання та вступного слова Голови правління Тищенка Андрія, який подякував за увагу до нашого підприємства та побажав отримати якнайбільше нових знань. Про компанію та її історію розповідала керівник відділу маркетингу Борук Олександра. Вона ознайомила учасників з діяльністю заводу, його асортиментом та заходами, що постійно проводяться.


Теоретичну частину туру розпочав Пуха Дмитро - керівник відділу з впровадження Lean, з доповіддю про боротьбу зі спротивом при впровадженні філософії Кайдзен на ПАТ "ТЕРЕМНО ХЛІБ", систему
пропозицій «Кайдзен ідеї», впровадження та основні досягнення реалізації системи 5S.

Впродовження теоретичної частини туру Кухарчук Валерій - фахівець з впровадження Lean, розповів учасникам, як домогтися вчасного виявлення та усунення аномалій на виробничих лініях – Система червоних ярликів та Trouble ticket ; вирішення проблем на рівні топ-менеджменту - Problem Solving ; та про особливості впровадження комплексної системи ощадливого виробництва ТРМ.


Далі тур проходив безпосередньо на виробництві, де учасники могли на власні очі побачити реалізацію системи 5S та решту інструментів ощадливого виробництва. Директор департаменту виробництва Інна Іпатюк, з великою гостинністю провела екскурсію та відповіла на запитання наших візитерів.

Впродовж всього заходу гостей пригощали смачними виробами.
Безсумнівно, компаніям, які тільки збираються впроваджувати Кайдзен, було дуже корисно відвідати ПАТ «ТЕРЕМНО ХЛІБ».

Завершився Кайдзен тур підбиттям підсумків і обговоренням побаченого. Також учасники туру обмінялися своїми думками та високо оцінювали проекти, що впроваджуються на нашому підприємстві.


На ПАТ «ТЕРЕМНО ХЛІБ» відкриті до нових відвідувачів, завжди готові поділитися знаннями та досвідом. Тому Кайдзен тури будуть проводитись і надалі.

Довідково:

Кайдзен — японська філософія або практика, яка фокусується на безперервному вдосконаленні процесів виробництва, розробки, допоміжних бізнес-процесів і управління, а також всіх аспектів життя організації.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Питання до керівництва: чому ваш хліб продається дорожче у ваших ларьках ніж в магазині. До прикладу хліб січовий в магазині 9,90 а у вашому ларьку 10,70 грн.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні