«Теремно Хліб» продає смачні лаваші, спечені на хлібозаводі холдингу*

0
5
«Теремно Хліб» продає смачні лаваші, спечені на хлібозаводі холдингу*
"Теремно Хліб" – частина холдингу «Хлібні Інвестиції», що об’єднує загалом 5 заводів на Київщині, Житомирщині, Волині та Прикарпатті.

Саме внутрішньохолдингова кооперація є тим кроком, який закріпить більшу незалежність усіх підприємств від зовнішніх чинників. Цього разу мова – про виробництво лавашів.

Донедавна усі лаваші для підприємств холдингу виготовляв підрядник, підприємство лише контролювало якість готової продукції і процес виробництва.

Із 10 червня холдинг забезпечує випікання лавашів власними силами – на базі Бердичівського хлібозаводу відкрито нову лінію з виробництва лаваша потужністю 200 кілограм на годину.

«Лаваш – продукт затребуваний, і у нову дільницю було інвестовано порядку 300 тисяч доларів» – прозповів генеральний директор ТОВ «Хлібні Інвестиції» Юрій Триндюк.

Лаваш дуже смачний та оригінальний хліб родом із древньої Вірменії. В Україні він також дуже популярний, особливо у літню пору. З ним готують і подають чимало страв, як холодних так і гарячих.

Сучасне обладнання, чітке дотримання правил та технік значно знижує собівартість продукції, щоб вона була доступна усім. А високий степінь автоматизації технологічних процесів є гарантією високої якості продукції та дозволяє мінімізувати брак і перевитрати сировини.

Для виготовлення виробів використовують лише натуральні інгредієнти (наприклад томатна паста, аджика, паприка, перець червоний, часник, куркума, коріандр, мускатний горіх, кріп, базилік), що додають лавашам додаткової користі.

Наразі в асортименті представлено чотири види: "Лаваш Пікантний з зеленню", "Лаваш до шашлику", "Лаваш Класичний" та "Лаваш Вірменський".

Волинянам радять обрати лаваш на свій смак, щоб притувати для рідних та близький щось смачненьке.

Придбати лаваші можна у магазинах та супермаркетах Волині, Рівненщини, Львівщини, де представлена продукція ПрАТ "Теремно Хліб", а також у магазинах фірмової мережі “Теремно”.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні