--> «Час любити»: на Волині подружня пара обвінчалася через 30 років спільного життя | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Час любити»: на Волині подружня пара обвінчалася через 30 років спільного життя

1
0
«Час любити»: на Волині подружня пара обвінчалася через 30 років спільного життя
Діти умовили ковельське подружжя Володимира і Тетяну Хмелярських після 30 років спільного життя узяти шлюб у церкві. Подивившись серіал ТСН "Час любити", вони натякнули мамі і татові, що пора і їм вже побратися.

Про це - у сюжеті ТСН.

Володимирові - 51, Тетяні - 47. У них троє дорослих дітей і вже стільки ж онуків. Саме вони і написали листа в ТСН про кохання своїх батьків і запросили на свято.

Для молодят, які вже три десятиліття разом, приїзд знімальної групи на вінчання став сюрпризом.

30 років тому Тетяна повязала своє життя з Володимиром. Відтоді мріяла обвінчатися, бо без свого Володі життя не уявляє. Але він не поспішав.

"Ці чоловік із жінкою прожили без благословення Господнього, тобто не в шлюбі. А сьогодні настав час, коли вони сказали: пора прийшла", - коментує отель Василь, настоятель Благовіщенського собору

Теги: вінчання
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вінчання - це таїнство. Повінчалися - добре. Чоловік прожив з жінкою стільки років і не поспішав це зробити, то їхні особисті проблеми. Питання одне - для чого це виносити «з хати»? Діти, вам матері не шкода, що стільки чекала? Не позорте свою сім‘ю.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні