Біля луцького військкомату - величезні черги

2
-1
Біля луцького військкомату - величезні черги
У Луцьку на вулиці Теремнівській біля військового комісаріату щосереди збираються величезні черги.

І на вулиці, і у приміщенні установи — аншлаг, кажуть ті, хто стоїть у черзі, - повідомляє Волинське телебачення.

Військовозобов’язаний Віталій Оніщук каже, що, аби змінити місце прописки і отримати тут відповідну печатку, його спершу відправляють на медкомісію.

"Бюрократія, просто знущаються, бо ти висиш, як на гачку. Хочеш, щоб вони щось зробили – будь ласка, виконай всі їхні вимоги, а чи вони законні, тут сумнів приходить однозначно", – обурюється Віталій Оніщук.

Черги біля луцького військкомату скоро зменшаться, каже військовий комісар обласного центру Василь Худик. Проводити прийом громадян з особистих питань лише один день на тиждень — це розпорядження столичного керівництва. У зв’язку із ажіотажем, це обіцяють змінити.

"Звернулись ми з клопотанням до вищого командування, щоб дозволили нам здійснювати прийом 2 рази на тиждень. Попередньо ми погодили і дозвіл отримали. Тому ми з 20-го лютого будемо проводити, за необхідності, 2 рази в тиждень – вівторок і четвер", – повідомив Василь Худик.

Щодо військово-лікарської комісії, куди направляють усіх, хто звернувся до військкомату, комісар таку вимогу пояснює це тим, що кожен військовозобов’язаний раз на 5 років має проходити медогляд:

– Я не вважаю це способом тиску, по-перше, це – військово-лікарська комісія безкоштовна.

– Але ж печатку ви не поставите, поки людина не пройде військово-лікарську комісію?

– Людина з метою зміни місця проживання пише заяву, термін розгляду заяви – 10 діб. Військово-лікарську комісію можна пройти за 2 години. Якщо ви ухиляєтесь, то ми притягуємо вас до адміністративної відповідальності.

– Але печатку при цьому поставите чи ні?

– Печатку поставимо!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це просто дибілізм!!!!!!!!!! Країна придурків (при владі)
Відповісти
комісію можна пройти за 2 години?!? Зі здачею аналізів крові і сечі і реальним прийомом у всіх лікарів. А якщо дообстеження потрібно тоді як? Таке враження що військовий комісар контужений на всю голову. Або розумово відсталий.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні