Склади, підвал і колії: сім об'єктів на Волині, які приватизують у 2018 році. ПЕРЕЛІК

0
-2
Склади, підвал і колії: сім об'єктів на Волині, які приватизують у 2018 році. ПЕРЕЛІК
На Волині затвердили перелік із семи невеликих споруд, які планують віддати на приватизацію у 2018 році. Серед них склади, підвал, гараж і навіть колії.

Список майна, яке продаватимуть, оприлюднив виконувач обов’язків голови Фонду державного майна України Віталій Трубаров.

Пропонуємо ознайомитися з переліком:

1. У лютому мають намір продати склад для зберігання готової продукції площею 484,1 м2 разом із земельною ділянкою, який знаходиться на вулиці Ковельська, 114а у місті Камінь-Каширський.

Балансоутримувачем наразі є ВАТ «Камінь-Каширський консервний завод».

2. У березні – будівлю компресорного цеху ліквідованої газокомпресорної станції площею 1,7 тисяч м2 на вулиці Шевченка, 57 у смт Ратне. Балансоутримувач – ТОВ «Базальт» (перереєстроване з ВАТ «Ратногазбуд»).

3. У березні – підвальне приміщення під будівлею їдальні площею 250,8 м2 у Ковелі, на вулиці Володимирська, 154. Балансоутримувач – ТДВ «АТП 10706».

4. У червні – гараж площею 77,6 м2 разом із земельною ділянкою у Горохові на вулиці Гетьманська, 5. Балансоутримувач – Управління Державної казначейської служби України у Горохівському районі.

5. У липні – цех механічного обезвожування осаду у Луцьку, на вулиці Карбишева, 3 площею 693,1 м2. Балансоутримувач – ТОВ «Луцька картонно-паперова фабрика».

6. У листопаді – будівля адмінбудинку площею 728,2 м2 та ремонтні бокси з операторною АЗС площею 409,9 м2 у Луцьку, на вулиці Лідавська, 30. Балансоутримувач – відсутній.

7. У листопаді і грудні – під’їзні залізничні колії, які не увійшли під час приватизації до статутного капіталу ВАТ «Оснастка», у Нововолинську, на вулиці Луцька, 25. Балансоутримувач – ВАТ «Оснастка».

Всі ці об’єкти входять до групи приватизації А. Це окреме індивідуально визначене майно – невеликі споруди-залишки великих майнових комплексів, які колись належали державі.

Приватизацію об’єкті планують здійснити відповідно до наказу ФДМУ від 10.01.2018 року № 28.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні